Despre

Totul a inceput in anul 2006, cand in urma unui accident auto din SUA, mi-au fost fisurate doua vertebre. Au urmat 3 ani de tratamente, pana in momentul in care am achizitionat prima saltea fara arcuri, la recomandarea unui bun prieten.

Dupa aprox 3 saptamani nu am mai simtit nici o durere la spate si am hotarat sa incepem importul acestor saltele ortopedice, pentru a veni in ajutorul altor persoane care aveau acelasi tip de probleme.

Astfel, diverse Saltele fara Arcuri & Perne comercializate de societatea noastra au fost aduse pe piata din Romania, pentru prima data in anul 2009, fiind apreciate de un numar de peste 40.000 clienti din toata tara.

     
magazin saltele oradea savidorm saltele ortopedice spuma memory
+ 0
ani experienta
Saltele Ortopedice​ savidorm magazin saltele oradea consultant saltele

Tot in anul 2009 a inceput colaborarea noastra cu DEDEMAN, reusind sa fim prezenti cu saltele in 20 magazine Dedeman din toata tara. Au urmat apoi numeroase hoteluri si pensiuni din intreaga tara (inclusiv hoteluri de 5*, precum Lotus Therm Spa din Baile Felix). Am reusit, de asemenea sa avem peste 100 de parteneri producatori de mobilier.

De asemenea, au fost deschise magazine de saltele cu produsele noastre in Oradea, Cluj, Timisoara si Bucuresti, pentru a fi mai aproape de clientii nostri.
Produsele pe care le aducem azi in fata dvs, au tinut pasul cu procesele de modernizare care au avut loc la nivelul intregii societati. De aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu noi tipuri de saltele ortopedice cu spuma memory (cu diverse arome incorporate in tesaturi), cu diverse densitati, in functie de greutate, varsta etc.

Consultant Saltele Oradea

Cu peste 14 ani de experienta in comercializarea de saltele ortopedice, credem cu adevarat ca o saltea potrivita va face mereu diferenta