Saltele Ortopedice

Saltea Ortopedica Biorytmic

saltea ortopedica pentru regenerarea trupului si a sufletului in timpul somnului

Corpul uman este un mecanism miraculos, compus din tesuturi si organe care sunt vitale datorita unor fenomene chimice si fizice. Un corp sanatos, si bine echilibrat este rezultatul unei odihne corecte. Sentimentele de somnolenta, stres, oboseala si epuizare sunt adesea semne ale unei tulburari sau ale unei comunicari deficitare intre sistemele corpului nostru, insa aceasta saltea ortopedica face cu adevarat minuni.

Pentru o sanatate mai buna, vitalitate si intinerire pentru organism, aceasta saltea ortopedica Biorytmic Sleep a fost dezvoltata pentru a imbunatati comunicarea si relaxarea, folosind minerale speciale gasite in natura. Scopul Biorytmic Sleep este de a imbunatati regenerarea corpului si a sufletului in timpul somnului. Alegerea mineralelor aplicate special pe tesatura disipeaza energia vibrationala, care activeaza meridianele corpului prin impulsuri pentru un somn mai bun. 

Ajuta totodata la reducerea stresului in timpul somnului si regleaza bioritmul natural al organismului, imbunatateste relaxarea si intinerirea. Efectele au fost monitorizate prin metoda EDA (Activitatea Electrodermala), care a confirmat eficacitatea acestei substante in reducerea stresului.

Miezul acestei saltele ortopedice Biorytmic are o inaltime de 20 cm si este construit din laturi taiate in 7 zone de diferite duritati cu un centru intarit. 

Pe de o parte, o spuma flexDreamPUR rece cu elasticitate ridicata (partea mai moale) si pe de alta parte spuma ortopedica DreamPUR de inalta densitate (partea mai dura), astfel incat sa poti alege latura saltelei care este mai confortabila pentru tine cand te odihnesti.

Cusatura din plastic a husei elastice cu logo alb-albastru-verde – cu fermoar, al carui centru este captusit cu o centura 3D cu imprimeu in doua culori (albastru/verde) pentru o respirabilitate perfecta a saltelei. inaltimea totala a saltelei este de 23 cm. 

Husa saltelei este detasabila, cu tratament: antibacterian, antimicrobian, antiacarieni si hipoalergenic

Specificatii

Inaltime: 23 cm 

Duritate: 3 si 4

Capacitate de incarcare: 110 pana la 130 kg

Pozitionabilitate: Da (la 60°)

Fermoar: Da

Spalat: Da

     

Magazin Saltele Oradea

Esti in cautarea unei saltele ortopedice? Vino in noul nostru magazin de saltele din Oradea si descopera aceasta saltea ortopedica Biorytmic