Saltele Ortopedice cu spuma memory

Saltea Ortopedica Fragrance Lemon

saltea ortopedica cu spumă memory pentru armonie, relaxare si bunastare

O saltea ortopedica cu spuma memory creata special pentru relaxare. Uleiurile esentiale Fragrance Lemon intaresc armonia si bunastarea corpului, mintii si spiritului. Ingredientele active ale plantelor sunt absorbite din corpul nostru si actioneaza direct asupra psihicului. 

Uleiurile naturale utilizate sunt inchise in microcapsule, iar datorita acestei tehnologii, esentele naturale sunt protejate de procesul industrial puternic asupra tesaturilor in timpul finisarii materialului textil, care poate rezista la temperaturi ridicate, dar poate fi eliberat cu usurinta prin miscarea usoara. 

Salteaua Fragrance Lemon este o saltea ortopedica cu spuma memory, fiind inclusa in categoria saltelelor de lux cu 7 zone de tip sandwich. Fragrance LEMON este realizata din spume de calitate cu suport ideal pentru corp.

Pentru un confort crescut s-a ales pentru aceasta saltea ortopedica un miez realizat dintr-o spuma memory memo DreamPUR profilata in forma de nasturi de masaj, care asigura pozitia optima a coloanei vertebrale, pastrand in acelasi timp o senzatie de moale.  Salteaua ortopedica cu spuma memory este intarita in stratul din mijloc cu spuma ortopedica DreamPUR de duritate mai mare. in partea inferioara, miezul prezinta un strat de spuma taiata pentru un somn mai confortabil si o posibila pozitionare a saltelei. Ambele parti ale miezului saltelei asigura mai mult confort si comoditate, relaxarea muschilor in timpul somnului si, nu in ultimul rand, aerisirea saltelei. 

Husa elastica placuta din Salteaua Fragrance Lemon crem-aurie, matlasata in forma de inimioare este detasabila, cu tratament antibacterian, antimicrobian, antiacarieni si hipoalergenic. Aceasta prezinta 2 fermoare decorate cu orificii aurii, pe laterale cu tiv 3D in alb pentru o aerisire perfecta a saltelei. inaltimea totala pentru aceasta saltea ortopedica cu spuma memory este de 22 cm.

Specificatii

Inaltime: 22 cm 

Duritate: 4

Capacitate de incarcare: 130 kg

Pozitionabilitate: Da (la 60°)

Fermoar: Da

Spalat: Da 

     

Magazin Saltele Oradea

Cauti saltele ortopedice cu spuma memory? Vino in noul nostru magazin de saltele din Oradea si descopera aceasta saltea ortopedica cu spuma memory Fragrance Lemon