Saltele Ortopedice cu spuma memory

Saltea Ortopedica Jasmine

saltea ortopedica cu spuma memory pentru o relaxare perfecta

Iasomia este unul dintre cele mai importante uleiuri pentru nervi si depresie, amelioreaza frica, tensiunea, nelinistea si anxietatea, armonizeaza menstruația si contribuie la dragostea dintre soți. 

Țesatura elastica detasabila a acestei saltele ortopedice cu spuma memory Jasmine cu microcapsule elibereaza esențe si uleiuri naturale, intarind armonia si bunastarea corpului, minții si spiritului.

Aceasta saltea ortopedica cu spuma memory de lux prezinta un miez care ofera o susținere perfecta a corpului cu un strat gros de spuma cu memorie memoDreamPUR – mai moale in partea de sus (2 cm), iar al doilea strat mai dur transversal, care ofera suport ortopedic adecvat pentru coloana vertebrala.

Husa elastica placuta din material crem-roz-verde, matlasata modern in interior, este detasabila, cu tratament: antibacterian, antimicrobian, antiacarieni si hipoalergenic. 
Aceasta prezinta un fermoar, cu tiv 3D pentru o aerisire perfecta a saltelei. inalțimea totala a saltelei este de 22 cm.

Specificatii

Inaltime: 22 cm 

Duritate: 3

Capacitate de incarcare: 120 kg

Pozitionabilitate: Da (la 30°)

Fermoar: Da

Spalat: Da 

     

Magazin Saltele Oradea

Cauti saltele ortopedice cu spuma memory? Vino in noul nostru magazin de saltele din Oradea si descopera aceasta saltea ortopedica cu spuma memory Jasmine