Saltele Ortopedice cu spuma memory

Saltea Ortopedica StressFree XL

saltea ortopedica cu spuma memory pentru o noua zi fara griji

Viata moderna aduce un anumit confort impreuna cu stresul cotidian. Corpul uman este expus la stres si oboseala in timpul zilei. Nu are nevoie decat de un somn sanatos pentru a se relaxa si a intineri, astfel noi iti recomandam aceasta saltea ortopedica cu spuma memory

Tesatura StressFree XL ajuta la refacerea corpului si a mintii in timpul somnului, oferind un alt nivel de somn prin eliminarea efectelor negative ale stresului din minte si corp. Ajuta la reinnoirea corpului si a mintii mentinand in acelasi timp activitatile zilnice.

 

Husa nedetasabila din tesatura elastica crem a acestei saltele ortopedice cu spuma memory StressFree XL este matlasata in partea de sus cu un model mare pufos, cu un strat de 2 cm de spuma vizo memoDreamPUR in combinatie cu o fibra goala. Un strat de spuma cu memorie cusut in husa saltelei usureaza sarcina asupra punctelor de presiune si contribuie la relaxarea muschilor. 

 

Salteaua ortopedica cu spuma memory StressFree XL ofera o senzatie placuta si iti permite sa dormi intr-o armonie perfecta fara a cauta constant pozitia potrivita. Cealalta parte a saltelei este matlasata cu un strat de 2 cm de spuma DreamPUR in combinatie cu fibre goale. Ventilatia perfecta a saltelei este asigurata de o banda alba 3D cu sigla StressFree XL pe lateral. 

 

Miezul saltelei este confectionat din spuma dura ortopedica DreamPUR

Inaltimea totala a saltelei este de 29 cm, iar husa ofera un cu tratament: antibacterian, antimicrobian, antiacarieni si hipoalergenic.

Specificatii

Inaltime: 29 cm 

Duritate: 4 si 5

Capacitate de incarcare: 150 kg

Pozitionabilitate: Nu

Fermoar: Nu

Spalat: Nu

     

Magazin Saltele Oradea

Cauti saltele ortopedice cu spuma memory? Vino in noul nostru magazin de saltele din Oradea si descopera aceasta saltea ortopedica cu spuma memory StressFree XL