Saltele Ortopedice cu spuma memory

Saltea Ortopedica Ylang

saltea ortopedica cu spuma memory pentru o pentru energie pozitiva zi de zi

Ylang Ylang este o planta parfumata din Malaezia si Indonezia cu efecte vindecatoare exceptionale, precum si parfum. Uleiurile naturale folosite sunt inchise in substante mici in tesatura – microcapsule, din care sunt eliberate treptat, iar parfumul lor filtreaza energia negativa, reda increderea in sine si energia vietii pozitive. Uleiurile esentiale ajuta, de asemenea, la ameliorarea tensiunii musculare, ajuta la durerile de cap si migrenele.

 

 

La baza acestei saltele ortopedice cu spuma memory Ylang-Ylang cu o textura mai dura si in acelasi timp foarte confortabila este o placa fin profilata a unei versiuni mai dure a spumei cu memorie memoDreamPUR, intarita cu suport din spuma ortopedica DreamPUR, care sustine usor corpul, astfel incat salteaua sa ofere echilibrul corect intre rigiditate si pozitionabilitate.

 

Husa din material plastic pufos matlasat YANG-YANG este de culoare verde crem, detasabila, cu fermoar verde deschis, cu tratament: antibacterian, antimicrobian, antiacarieni si hipoalergenic.
Inaltimea totala pentru aceasta saltea ortopedica cu spuma memory este de 22 cm.

Specificatii

Inaltime: 22 cm 

Duritate: 4

Capacitate de incarcare: 130 kg

Pozitionabilitate: Da (la 60°)

Fermoar: Da

Spalat: Da

     

Magazin Saltele Oradea

Cauti saltele ortopedice cu spuma memory? Vino in noul nostru magazin de saltele din Oradea si descopera aceasta saltea ortopedica cu spuma memory Ylang