Saltele Ortopedice

Saltea Ortopedica LActive

saltea ortopedica pentru bunastare fizica si vitalitate cu efect de ozonoterapia

Cu cat corpul are nevoie de mai multa energie, cu atat vei avea nevoie de un somn mult mai odihnitor, iar aceasta saltea ortopedica este solutia ideala. Acidul lactic se acumuleaza in muschii care nu primesc suficienta energie, ducand la oboseala. Din cauza oboselii, calitatea somnului se deterioreaza si organismul nu se poate odihni suficient, astfel vei incepe obosit o noua zi.

Terapia cu ozon este folosita pentru a reduce cantitatea de acid lactic acumulat in organism si pentru a creste nivelul de oxigen de care are nevoie organismul. Ca si in cazul terapiei cu ozon, aceasta saltea ortopedica LActive ofera oxigenul necesar organismului si contribuie pozitiv la eliminarea oboselii musculare, ajuta la cresterea cantitatii de ion activ din organism, creste nivelul de oxigen din organism, reduce acidul lactic cauzat de oboseala si ajuta organismul sa se relaxeze. 

 

Datorita sarurilor cristaline din compozitia husei saltelei, ionii activi intra in mediul inconjurator. Acesti ioni intra in organism prin respiratie si cresc nivelul de oxigen. Prin urmare, cantitatea de energie creste in mod corespunzator. in cele din urma, nivelul de acid lactic este redus, provocand oboseala. 
Datorita invelisului activ al saltelei, cantitatea de oxigen din corp creste, in timp ce productia de acid lactic este redusa. In acest fel, organismul contribuie la odihna optima in timpul somnului. Acest lucru va va permite sa incepeti o noua zi cu o noua doza de energie, in urma unui somn odihnitor pe aceasta saltea ortopedica.

 

Miezul saltelei este alcatuit dintr-un strat de 18 cm de spuma ortopedica DreamPUR cu profil din zona ondulata pe doua fete. Sectiunea transversala asigura aerarea perfecta si regenerarea optima a organismului. Salteaua se caracterizeaza prin elasticitate excelenta si stabilitate dimensionala, ofera proprietati ortopedice excelente si fluxul de schimb al aerului necesar.

Husa de la salteaua LActive este matlasata, detasabila, cu tratament: antibacterian, antimicrobian, antiacarieni si hipoalergenic. 

Specificatii

Inaltime: 20 cm 

Duritate: 3

Capacitate de incarcare: 130 kg

Pozitionabilitate: Da (la 60°)

Fermoar: Da

Spalat: Da

     

Magazin Saltele Oradea

Esti in cautarea unei saltele ortopedice? Vino in noul nostru magazin de saltele din Oradea si descopera aceasta saltea ortopedica LActive