Saltele Ortopedice

Saltea Ortopedica UltraFresh

saltea ortopedica pentru un mediu de dormit mai sanatos

Bacteriile, ciupercile si acarienii va pot afecta negativ somnul si pot cauza multe probleme diferite de sanatate. Tehnologia inovatoare UltraFresh aplicata tesaturii ofera un mediu de somn mai sanatos, prin utilizarea acestei saltele ortopedice. Protectia antimicrobiana a saltelei oferita de tehnologia UltraFresh asigura un mediu de dormit igienic prin reglarea microbilor nedoriti si previne mirosurile neplacute.

Aceasta saltea ortopedica UltraFresh este conceputa pentru toate varstele si este realizata intr-o varianta mai rigida pentru un confort extrem si regenerarea corpului in timpul somnului. Miezul saltelei este realizat din spuma ortopedica DreamPUR, care ofera suport ortopedic adecvat corpului.


Husa atractiva, nedetasabila, din material ULTRAFRESH – alb/verde, cu tratament: antibacterian, antimicrobian, antiacarieni si hipoalergenic. Aerisirea perfecta a saltelei este asigurata de o banda alba 3D pe lateral.

Inaltimea totala a saltelei este de 17 cm. 

Specificatii

Inaltime: 17 cm 

Duritate: 5

Capacitate de incarcare: 130 kg

Pozitionabilitate: Da (la 30°)

Fermoar: Nu

Spalat: Nu

     

Magazin Saltele Oradea

Esti in cautarea unei saltele ortopedice? Vino in noul nostru magazin de saltele din Oradea si descopera aceasta saltea ortopedica UltraFresh